Signatur

Huseby Signatur er et møbelkjøkken av høy kvalitet, basert på de beste håndverkstradisjoner. Alle modellene har skrog i ekte trefinèr, forseglet med miljøvennlig lakk for maksimal slitestyrke. Du kan velge mellom sorte stålskuffer og lyse skuffer i trefinèr som matcher skroget. Begge skuffer leveres med gummimatter som standard og har selvinntrekk og demping. Skapdører leveres med demping integrert i hengslene. Modulene leveres ferdig sammensatt fra fabrikk. Fra Signatur serien kan vi også levere «skreddersøm».

Huseby – malte standardfarger: 12 MALTE STANDARDFARGER – TIL SAMME PRIS
Under ser du våre 12 standardfarger som til enhver tid oppdateres etter trender i tiden.

For siste oppdatering og korrekt fargegjengivelse bør du se fargeprøvene hos din forhandler.

Ønsker du helt fritt malte fargevalg?
Foruten de 12 tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen.

Huseby beisfarger

Vi nordmenn har nok alltid hatt en kjærlighet til treverk. Derfor er beis så viktig i den norske interiørtrenden. Beis og delvis transparente lakktyper fremhever trevirkets naturlige linjer. Struktur gir overflaten en vakker dybde. Eikens egenart og treets årringer som gir møbelflatene liv og ”spill” skal du selvfølgelig få benytte med ditt nye Husebykjøkken!

 

Modeller

Fargevalg

Malte farger

Helhvit S 0500-N
Bomull S 0502-Y
Hvit lin 1902-Y42R
Kalk grå 2903-Y30R
Sober 6303-Y43R
Grå skifer S 5502-Y
Dempet sort S 8500-N
Metro S7005-B80G
Iconic 3406-B88G
St. Pauls Blue 6108-B08G
Wisdom 7303-Y94R
Aske S 7500-N

Beisfarger

Fransk grå
Gråtonet
Glimmer
Skifergrå
Torv
Bark
Hovdebrun
Mocca
Nero natur
Værbitt